Linda Peelen

"Je bent goed zoals je bent!"

18 jaar pedagoog

Linda (1977) is pedagoog en trotse moeder van twee prachtige zonen. Sinds de zomer van 2021 woont Linda samen met haar gezin in het wonderschone Zweden. Dankzij de huidige technologie ondersteunt Linda via online therapie wereldwijd vele ouders, kinderen en jongeren.

Linda in vogelvlucht

Na haar studie Pedagogiek in Amsterdam werkt Linda enkele jaren in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. In 2004 komt haar wens uit en opent zij de deuren van Praktijk Sterrekind.

Gericht op hooggevoelige kinderen en rouw- en verliestherapie geeft Linda kindertherapie aan honderden kinderen en ouders. Ze begeleidt veel gezinnen, ook op opvoedkundig en sociaal-emotioneel gebied.

In 2005 start ze in provincie Utrecht als één van de eerste met het geven van kinderyoga. Door middel van vakliteratuur, verschillende cursussen en opleidingen blijft Linda zich ontwikkelen in haar vakgebied. Zo is Linda NLP Master en heeft ze zich verdiept in Mindfulness (voor kinderen).

In 2009 verhuist ze met haar partner vanuit provincie Utrecht naar een heerlijke woonboerderij net over de grens in het landelijke Friesland. Daar wordt ze moeder van twee prachtige zonen. Samen met haar gezin, hond, poes, kippen en konijnen geniet ze van het landelijke leven.


In mei 2021 reist Linda samen met haar verloofde en twee zonen in een camper door het wonderschone Zweden. Ze slaan hun vleugels uit en gaan op avontuur op zoek naar een nieuwe plek waar ze zich als gezin willen settelen. Na een prachtige rondreis van 10.000 kilometer door Zweden vinden ze na vijf weken een prachtige plek in Värmland.

Online coachen!

Naast het face to face coachen in haar praktijk heeft Linda de afgelopen jaren ook digitaal veel in haar vakgebied betekent.
 

In 2015 zet Linda de Sterrekind Community op. Een digitale ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden op het gebied van hooggevoeligheid en opvoeding. Vijf jaar lang zet Linda zich online in om het begrip hooggevoeligheid op de kaart te zetten.  


Zo schrijft Linda in 2015 het gratis e-book 'Een hooggevoelig kind? 40 tips om je kind te ondersteunen' om het begrip hooggevoeligheid meer bekendheid te geven. Welke inmiddels al meer dan 10.000 keer is gedownload.


In 2016 ontwikkeld Linda een prachtige online basis cursus 'Hooggevoelig kind? Start bij de basis!' waarmee ouders én professionals die met kinderen werken, zelfstandig in hun eigen tijd en tempo aan de gang kunnen.


En in 2017 ontwikkeld Linda 'Help je kind ontspannen in een wereld vol prikkels!' een hele waardevolle online cursus. In haar praktijk ziet Linda namelijk veel ouders én kinderen die kampen met stress gerelateerde klachten. Mede gezien de grote druk op kinderen (en op ouders), de voortdurende stroom van prikkels via internet, televisie en mobiele telefoons besluit Linda haar jarenlange kennis en ervaring te bundelen, zodat ouders en kinderen leren hoe te ontspannen. 


Na vele jaren zowel digitale als face to face ervaring in haar kindertherapie praktijk woont Linda nu in het prachtige Zweden. Hier geeft ze online therapie via beeldbel - en telefonische consulten aan ouders en kinderen/jongeren over de hele wereld. Boek hier je online consult.


Linda: "Ik ben ontzettend dankbaar dat ik alweer 17 jaar vele kinderen en hun ouders in Praktijk Sterrekind mag begeleiden en de zon (weer) in hun leven mag laten stralen!"

arrow_drop_up arrow_drop_down