Verhuizing Sterrekind - Zweden!

Sterrekind slaat haar vleugels uit!

Praktijk Sterrekind gaat op avontuur naar Zweden. Het is in een stroomversnelling gegaan. Onze droom om met ons gezin naar Zweden te verhuizen.
Na 16 jaar praktijk in Nederland is er een nieuw verlangen in ons hart ontstaan en vertrekken we vanaf mei 2021 richting Zweden.

We hebben onze prachtige woonboerderij in Friesland verkocht. Onze fijne B&B ‘Onder de Sterren’, nemen we stiekem een beetje met ons mee in onze camper ‘Onder de Sterren’. Deze kan jij straks huren als wij in Zweden gesetteld zijn om óók onder de Zweedse sterren te slapen.

Praktijk Sterrekind blijft bestaan. Eerst vanuit de camper door middel van online therapie en coaching. Dit kan via beeldbellen of gewoon per telefoon. Straks ben je uiteraard welkom in mijn praktijk in Zweden.

Ik ga het face to face contact met alle ouders en kinderen hier in Nederland ontzettend missen. Ik ben dankbaar dat er online veel mogelijkheden bestaan om toch contact te houden. Dank voor al jullie vertrouwen de afgelopen jaren!

Uiteraard hou ik je op de hoogte van ons Zweedse avontuur.

Volg mij en mijn gezin ook op mijn Insta:

Linda’s praktijk

Zweedse camper avontuur

Hejda!

 

Over de schrijver
Pedagoog en helpt al ruim 16 jaar vele gezinnen op opvoeding, sociaal en emotioneel vlak. Nu op avontuur in camper met gezin door Zweden op zoek naar een nieuwe plek op te settelen. Online coaching en therapie blijft mogelijk.
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down