arrow_drop_up arrow_drop_down
Tamara
Door

Tamara

op 1 December 2016

Goh wat herkenbaar. Alleen ben ik wel Naar de juf gegaan. Ook verteld dat ik een havik ben wat dit betreft vanwege gepest zijn vroeger. Zij vond het heel fijn om te weten. Ze was al aan de gang ermee gegaan, want ze had dit ook al gesignaleerd, maar hield mij op de hoogte van wat er afspeelde. Na een maand of 4 is het gepest gestopt en tot nu toe ook niet meer voorgekomen. Het heeft mij veel rust gebracht dat ik toch naar de juf ben gegaan. Sterkte, pesten doet heel erg pijn en kan je voor het leven tekenen.

Linda Peelen
Door

Linda Peelen

op 1 December 2016

Wat ontzettend fijn dat je dit met ons deelt Tamara! Dankjewel. Warme groet, Linda

Melanie
Door

Melanie

op 1 December 2016

Zo denk ik er precies over! Mijn zoon is inmiddels 15 jaar en steeds zelfverzekerder. Op het moment dat ik hem (onbewust) het vertrouwen gaf dat het helemaal goed komt met hem, viel er een kast van zijn schouders... waarschijnlijk mijn bezorgdheid. Liefs, Melanie

Linda Peelen
Door

Linda Peelen

op 1 December 2016

Mooi he Melanie hoe dat werkt. Dank voor je reactie. Liefs, Linda

Margot Maas
Door

Margot Maas

op 3 December 2016

Wel naar de keerlkracht stappen!! Het pesten gebeurt ook (juist) tijdens de pauzes en na schooltijd. Als niemand kijkt. Toen mijn zoon het vertelde, was de juf verbijsterd en heel kwaad. Op de pesters maar ook op zichzelf. Ze heeft er gelukkig heel alert op gereageerd.

Diana
Door

Diana

op 14 December 2016

Wat herkenbaar geschreven. Bij mij vroeger ook gebeurd op de middelbare tot mijn vader naar de ouders van de meelopers ging. (Mijn vriendinnen van de basisschool). Sinds vorig jaar groep 6 gebeurd het bij ons zoontje in de vorm van kleineren, omsingelen, achterna lopen, fluisteren over hem en dan uitlachen.......... de juf van vorig jaar zei letterlijk......pesten pesten, ja wat is pesten. Ze deden niks concreets. 3 jongens zijn uit die klas gezet en even leek het beter in groep 7 maar niets is minder waar, hier naast mij zit een jongetje dat inmiddels heel angstig is geworden en totaal geen zelfvertrouwen meer heeft. Burn out noemen ze het.

Reactie plaatsen