Praktische informatie

Praktijk Sterrekind hanteert voor een (online) consult psychosociale therapie of kindertherapie van 50 minuten € 60,-. Het is al mogelijk een consult van 15 minuten in te plannen. Voor zowel een telefonisch als een beeldbel consult hanteert Praktijk Sterrekind het tarief van € 18,- per kwartier.

Wanneer een gemaakte afspraak niet minimaal 24 uur van tevoren telefonisch wordt afgezegd, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. De tarieven worden jaarlijks per 1 januari aangepast.

Zorgverzekering

Als therapeut ben ik geregistreerd lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG), Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk Werk (VPMW). Als lid van de NFG - VPMW worden mijn consulten, afhankelijk van uw persoonlijke zorgpolis, geheel of gedeeltelijk vergoed door verschillende zorgverzekeraars. Een aantal zorgverzekeraars vergoeden nu ook online consulten. Informeer bij uw zorgverzekeraar of dit voor vergoeding in aanmerking komt.

Tevens ben ik aangesloten bij de koepelorganisatie: Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en geregistreerd als Registertherapeut BCZ® . Hiervoor is geen verwijzing van de huisarts nodig.

Gezien de voorwaarden van zorgverzekeraars regelmatig veranderen verwijs ik u voor actuele informatie over de vergoedingen van mijn consulten naar de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Telefonisch of online consult

Een online/beeldbel consult gaat via Microsoft Teams. Je hoeft hier niets voor de doen of te downloaden. Zodra we per mail een datum zijn overeengekomen ontvang je van mij een betaalverzoek. Na betaling kan het consult doorgaan. Je ontvangt van mij een link en op het afgesproken tijdstip kan je daarop klikken vanaf óf je telefoon óf je laptop/Ipad/desktop en we kunnen elkaar dan zien en van start.

Het is ook mogelijk om een telefonisch consult te houden. Dit kan, indien gewenst, via WhatsApp, zodat er geen belkosten, maar alleen consultkosten zijn. Ook hierbij ontvang je nadat we een datum zijn overeengekomen een betaalverzoek en na ontvangst van betaling kan het consult doorgaan. Op het afgesproken tijdstip mag je mij bellen en kunnen we van start.

Heb je vragen of wil je meteen een consult inplannen dan dan gerust contact met me op.

Ja, ik wil contact