Linda Peelen

20 jaar pedagoog

Praktische informatie

Praktijk Sterrekind  hanteert voor een consult psychosociale therapie, kindertherapie of EFT sessie van 50 minuten € 75,-

Wanneer een afspraak niet minimaal 24 uur van tevoren wordt afgezegd, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. De tarieven kunnen jaarlijks per 1 januari worden aangepast.

Kindertherapeut

Na vijftien jaar lidmaatschap heb ik me in 2022 vrijwillig uit de beroepsvereniging (NFG) en het kwaliteitsregister (RBCZ) voor therapeuten laten uitschrijven.

Vijftien jaar ben ik geregistreerd kindertherapeut geweest en heb ik me aan de vele eisen en richtlijnen gehouden. Ik volgde veel bijscholing, inter-en supervisie en las vakliteratuur. Sinds ik in de zomer van 2021 met mijn gezin in Zweden ben gaan wonen heb ik ervoor gekozen om me niet langer aan te sluiten bij de beroepsvereniging. Ik was als therapeut namelijk meer tijd kwijt aan het voldoen aan alle eisen, regels en verplichtingen dan aan de cliënt/het gezin zelf. Deze tijd wil ik liever in de cliënt investeren. Uiteraard blijf ik mezelf bijscholen en op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Niet omdat het moet, maar omdat het mijn interesse heeft. 

Door mijn persoonlijke en pragmatische manier van werken zijn er vaak maar weinig gesprekken nodig om als gezin/mens zelf weer verder te kunnen. Heb je vragen schroom niet en neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met me op. 

Telefonisch of online consult

Een online/beeldbel-consult gaat via Microsoft TeamsJe hoeft hier niets voor te doen of te downloaden. Nadat we een datum overeen zijn gekomen ontvang je per mail een betaalverzoek. Na betaling kan het consult doorgaan. Je ontvangt van mij een link en op de afgesproken tijd kun je daarop klikken. Dit kan vanaf je laptop/ Ipad/ desktop zodra we elkaar zien en horen kunnen we van start. 

Een telefonisch consult is ook mogelijk. Ook dan ontvang je, nadat we een datum hebben afgesproken een betaalverzoek en na betaling kan het consult doorgaan. Op het afgesproken tijdstip mag je me bellen en kunnen we beginnen.

Heb je vragen van wil je meteen een in plannen dan zeker contact met me op.