Linda Peelen

18 jaar pedagoog

Praktische informatie

Praktijk Sterrekind hanteert voor een (online) consult psychosociale therapie of kindertherapie van 50 minuten € 60,- . Het is al mogelijk een consult van 15 minuten in de plannen. Voor zowel een telefonisch als een beeldbel-consult Praktijk Sterrekind het tarief van € 18,- per kwartier .

Wanneer een afspraak niet minimaal 24 uur van tevoren wordt afgezegd , wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. De tarieven worden jaarlijks per 1 januari aangepast.

Zorgverzekering

Als therapeutisch ben ik geregistreerd lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) , Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk Werk (VPMW) . Als lid van de NFG – VPMW, afhankelijk van uw persoonlijke zorgpolis, geheel van verschillende door verschillende zorgverzekeraars. Een aantal zorgverzekeraars vergoeden nu ook online-consulten. Informeer bij uw vergoeding bij zorgverzekeraars.

Tevens ben ik aangesloten bij de koepelorganisatie: Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en geregistreerd als Registertherapeut BCZ® . Er is een verwijzing van de huisarts nodig.  

Gezien de voorwaarden van zorgverzekeraars regelmatig veranderen verwijs ik u voor actuele informatie over de vergoedingen van mijn consulten naar de  Nederlandse Federatie .

Telefonisch of online consult

Een online/beeldbel-consult gaat via Microsoft Teams . Je hoeft hier niets voor te doen of te downloaden. ontvang per mail een datum ontvang je van mij een betaalverzoek. Na betaling kan het consult doorgaan. Je ontvangt van mij een link en op de afgesproken tijd kun je klikken op je laptop/ Ipad/ desktop en kunnen we van elkaar zien en starten.

Het is ook mogelijk om telefonisch te overleggen. Dit kan, indien gewenst, via WhatsApp , zodat er geen belkosten zijn, maar alleen consultkosten zijn. Ook ontvang je een datum ontvangst een betaalverzoek en na betaling kan het consult doorgaan. Op het afgesproken tijdstip mag je me bellen en kunnen we van start.


Heb je vragen van wil je meteen een inplannen raadplegen dan gerust contact met me op.

arrow_drop_up arrow_drop_down